Μενού

Ενοικίαση φουσκωτών για κατοικίες.

 Ενοικίαση φουσκωτών για κατοικίες.  Παιδικό πάρτυ στην κατοικία σας.

 Σας παρέχουμε την δυνατότητα ενοικίασης - μίσθωσης  μεταχειρισμένου  φουσκωτού παιχνιδιού.  Η εκτίμηση του κόστους γίνεται  με βάση το μέγεθος του φουσκωτού την απόσταση από την περιοχή μας ( βρισκόμαστε στο Σχηματάρι Βοιωτίας ) και τις ημέρες παραμονής στον χώρο σας.

 Ενδεικτικά για να έχετε μια εικόνα.

 Για την ενοικίαση μιας μεταχειρισμένης Τσουλήθρας με πιστοποίηση από τον ΕΒΕΤΑΜ σε καλή κατάσταση 7 ή 8 μέτρα ύψος το κόστος είναι 350 ευρώ. Σε αυτό το κόστος προσθέτουμε επιπλέων 150 ευρώ για μεταφορά από και προς εσάς μαζί με το συνεργείο 3ων ατόμων για το στήσιμο της. Συνολικό κόστος 500 ευρώ. Με παραμονή δύο ημερών.

 Για την ενοικίαση ενός φουσκωτού με διάσταση 5μέτρα επί 4 μέτρα με τραμπολίνο και μικρή τσουλήθρα 2,5 μέτρων, για παιδιά έως 8 ετών με πιστοποίηση από τον ΕΒΕΤΑΜ σε καλή κατάσταση το κόστος είναι 200 ευρώ. Σε αυτό το κόστος προσθέτουμε επιπλέων 100 ευρώ για μεταφορά από και προς εσάς μαζί με το συνεργείο 2ων ατόμων για το στήσιμο. Συνολικό κόστος 300 ευρώ.

 Για την ενοικίαση ενός φουσκωτού με διάσταση 2 μέτρα επί 3 μέτρα, παιδικό σπιτάκι με μπαλάκια για παιδιά έως 6 ετών με πιστοποίηση από τον ΕΒΕΤΑΜ σε καλή κατάσταση το κόστος είναι 100 ευρώ. Σε αυτό το κόστος προσθέτουμε επιπλέων 80 ευρώ για μεταφορά από και προς εσάς μαζί με το συνεργείο 1ος ατόμου για το στήσιμο. Συνολικό κόστος 180 ευρώ.

 Υπάρχει δυνατότητα επιπλέων παιχνιδιών που μπορούν να μεταφερθούν στον χώρο σας όπως τραμπολίνο, κάμπια, σπιτάκια παιδικά, δοκός ισορροπίας, τουβλάκια, παιδικές κουζίνες με ένα επιπλέων κόστος από 200 έως 500 ευρώ.

 Επίσης διαθέτουμε καρότσι παγωτού, βαφλιέρα, πάν κέικ, κέτερινγκ φαγητού, εξοπλισμός κέτερινγκ, τραπέζια, καρέκλες κλπ., Με κόστος ανά άτομο από 10 έως 25 ευρώ ανά άτομο. Επισπευτείτε το κατάστημά μας για να δείτε επιλογές https://mprizoladiko-oropou.com/CATERING-Ωρωπος

 Διαθέτουμε καραόκε με όλο τον εξοπλισμό του ( ηχεία Sony ) με επιλεγμένο D.J. ή και  κλόουν κόστος. Κόστος καραόκε με D.J. 100 ευρώ 4 ώρες , κλόουν 150 ευρώ 3 ώρες.

 Με γνώμονα το κοινό συμφέρων και των δύο πλευρών.  Σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις με γνώμονα το καλύτερο δυνατό κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού παροχών με επιπλέων έκπτωση επί των αναγραφόμενων τιμών.

 Η υπευθυνότητα και η συνέπεια καθορίζουν την στρατηγική της επιχείρησής μας.

 

Προσοχή υπάρχει διαφορετική διαθεσιμότητα ανάλογα την εποχή.   Για παιδικούς σταθμούς, σχολικές εορτές , εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.