Μενού

Inflatable Toys Services | φουσκωτά παιχνίδια, τσουλήθρες

Φουσκωτά παιχνίδια


Η πρόθεση μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία του πελάτη.
Τα φουσκωτά παιχνίδια που παρουσιάζονται στο eshop μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, είναι κατόπιν παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται έπειτα από συνεννόηση μαζί σας. Ο τόπος παράδοσης είναι στην Αθήνα από τις εγκαταστάσεις μας στο Σχηματάρι. Για την μεταφορά στις εγκαταστάσεις του πελάτη υπάρχει το επιπλέων εκτιμώμενο κόστος της μεταφορικής εταιρείας. Η εταιρεία μας δεσμεύουν στην επίδειξη καλής λειτουργίας του προϊόντος που γίνεται στις εγκαταστάσεις μας.


Το προιόν μεταφέρετε στις εγκαταστάσεις του πελάτη ασφαλισμένο από την μεταφορική εταιρεία και με την ευθύνη του πελάτη. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και την μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει την μεταφορά του προϊόντος.


Στον πελάτη ο οποίος θέλει να εισάγει το προϊόν από το εξωτερικό ( είτε με την επωνυμία του, είτε με την δική μας επωνυμία ) για να κερδίσει μια επιπλέων έκπτωση, παρέχουμε την εγγύηση και πιστοποίηση της εταιρεία μας για την μεταφορά του προιόντος μέχρι την τοποθέτησή του στον χώρο του πελάτη μαζί με τα χαρτιά πιστοποίησης από τον ΕΛΟΤ.


Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες έκδοσης άδειας υγειονομικού ενδιαφέροντος για καφέ, εστιατόριο πλήρους γεύματος, παιδότοπο από εξειδικευμένο Μηχανικό υπάλληλο της εταιρείας μας καθώς και Μηχανικό Τεχνολόγο Τροφίμων. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό χωροθέτησης, ταξινόμησης του χώρου από Αρχιτέκτονα σχεδιαστή με εμπειρία στον σχεδιασμό καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και παιδότοπων.


Φουσκωτά παιχνίδια καινούρια

Που θα μας Βρείτε